Massages op locatie

Ik kom graag op werkplekken op kantoor om mensen te masseren die één voor één aan de beurt komen. Lekker efficiënt en makkelijk. En vaak ook goedkoop voor je, want meestal betaalt ‘de baas’. Hij heeft er tenslotte ook voordeel bij als jij lekker in je vel zit.

Wat ook bijzonder is het werken in bejaardentehuizen en zorginstellingen. Voor deze instanties heb ik een speciaal zorgmassagepakket samengesteld

Je kunt contact met me opnemen voor meer informatie.

Bedrijfsmassage

Stoelmassage is ook uitermate geschikt om medewerkers binnen bedrijven af te helpen van fysieke klachten. Of om klachten te voorkomen. Laat ik het daarom hier bedrijfsmassage noemen.

Op je werk kun je te maken hebben met hoge werkdruk en stress. Als dat langer duurt, kun je daar lichamelijke en/of geestelijke klachten van krijgen, zoals RSI of een burn-out. Maar ook als je een ‘gewoon’ zittend beroep hebt, kun je last krijgen van opgehoopte spanning in de spieren van je rug, schouders en nek met bijvoorbeeld hoofdpijn als gevolg.

Interessant voor werkgever

Zowel voor jou als voor je werkgever is het belangrijk om deze problemen te bestrijden en te voorkomen. Dit kan onder andere uitstekend met massage op de werkplek in de vorm van bedrijfsmassage. Neem contact op voor meer informatie als je zelf werkgever bent. Misschien is het ook wel leuk als relatiegeschenk of verjaardagsgeschenk of als iets extra’s in het Kerstpakket?

Op kantoor behandel ik onder werktijd elke medewerker die het wil gedurende ongeveer 20 minuten op een speciale massagestoel. Je hoeft niets te doen en je kan je kleding gewoon aanhouden. Na de massagebehandeling kan iedereen met nieuwe energie weer aan de slag.

Massage aan huis

Wat is er fijner dan een professionele masseur gewoon bij je thuis? Ik verzorg thuismassages samen met Ellen de Bert van Sportmassage Vlissingen. Ellen of ik kom dan met een massagetafel, handdoeken, ontspannende muziek en massageolie naar je toe. Makkelijker ontspannen is bijna niet denkbaar!

Wij willen je graag deze service bieden, maar dat is alleen mogelijk als je minstens nog iemand hebt die wij dan kunnen masseren. Als je meerdere klanten hebt, is dat natuurlijk helemáál goed! Houd er wel rekening mee dat wij een minimaal bedrag aan reiskosten in rekening brengen.

Verrassing

Wat ook erg leuk is, is een massage aan huis als verrassing! Denk aan je partner die een drukke week heeft gehad. Of aan je zoon of dochter die in een toetsweek zit. Of aan je vader of je moeder die zich misschien even niet lekker voelt. Of misschien wel voor een verjaardag, Moederdag of Vaderdag, of voor Sinterklaas, of onder de Kerstboom? Verrassingen genoeg!

Pin It on Pinterest