Pure Omega-3 olie

Al lange tijd gebruik ik een bijzondere (vis-) olie die simpelweg niet te vergelijken is met andere visoliën.

Niet te vergelijken

Het is de Pure Omega-3 olie van het merk EQ Pure Arctic Oil. Het is een olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie en vitamine D3. De olie ruikt lekker fris door de frisse citroensmaak die is toegevoegd. Alle bestanddelen in de olie zijn puur biologisch, duurzaam geproduceerd en MSC-gecertificeerd.

Alle oliën van Pure Arctic Oil worden gemaakt van wilde vis: kabeljauw uit de Barentszee. De Barentszee is één van de schoonste wateren die je nog kan vinden op de aarde. Het water is ijs- en ijskoud waardoor de kans op vervuiling door allerlei organismen erg laag is. Pure Arctic Oil is de meest zuivere visolie met een totox waarde van 4. Dit is de laagste waarde ooit gemeten. Tot voor kort was de laagste waarde 7.

Reinheid en EPA/DHA

Niet alleen de reinheid van de natuur waar de kabeljauw in leeft is een voordeel. Een ander voordeel is dat de verhouding EPA/DHA van kabeljauw overeenkomt met die van de mens. Dit betekent dat de olie beter wordt opgenomen dan visolie van andere vissoorten.

Omdat de olie vloeibaar is, behoudt het zijn bijzondere kwaliteit. In deze vloeibare vorm zie je altijd hoe schoon de olie is. De reuk is ook heel neutraal, net als de smaak. De vloeibare vorm wordt alleen even kort blootgesteld aan zuurstof als je hem gebruikt, daarna sluit je hem weer af en bewaar je hem in de koelkast. De kwaliteit blijft zo optimaal!

Twijfel?

Twijfel je nog? Als de Pure Omega-3 olie je binnen 30 dagen geen resultaat biedt, krijg je je geld terug!

Advies en bestellen

Als je Pure Omega-3 olie wil gaan gebruiken, adviseer ik je om voor het 6 maanden-traject te kiezen. Dit traject bestaat uit twee testen om de EQ Omega-6/Omega-3 Ratio te meten. Immers, meten is weten!

Advies

De eerste maand neem je een dubbele dosis, zodat de cellen zich kunnen resetten. Daarom betaal je de eerste maand twee flessen voor in totaal € 109, inclusief BTW én de twee testen. Voor de vijf maanden daarna bestel je steeds één fles per maand à € 35. Als je dit omrekent, kost je dat in de eerste maand € 3,51 per dag en vanaf de tweede maand € 1,13 per dag.

Bestellen

Als je gelijk wilt bestellen, klik dan op Bestellen.

Als je de procedure hebt gevolgd, krijg je daarna drie e-mails:

  • een bevestiging van je order
  • een introductie-mail
  • een mail met de factuur als je voor Ideal hebt gekozen.

Als je de e-mail met de factuur niet ontvangt, log dan even opnieuw in en geef aan dat je je order meteen wil ontvangen. Dan ontvang je de Ideal-link en na betaling wordt je order direct verstuurd.

Testen voor het bewijs

Als je de spullen binnen hebt, kun je de bloedtest doen: Je ontvangt één test bij je bestelling en de tweede test ontvang je in de vierde maand. De test sluit je met een code. Maak hier een foto van en bewaar de brief die erbij zit goed. Na het opsturen kun je ongeveer drie weken later je uitslag zelf bekijken. Je krijgt hiervan geen bericht!

Log in

Log daarom in op www.eqologytest.com om je uitslag te bekijken. Voer hier het nummer in dat je op de test hebt geplakt en die in je brief staat. Dus niet je klantnummer!

Ik ben zo benieuwd naar het resultaat en je reactie!

Pin It on Pinterest