Bij Be Good Online vind je een overzicht van supplementen, cursussen, boeken en allerlei self- care zaken die ik met je wil delen. Graag wil ik je inspireren en neem ik je mee in mijn wereld. Het is in deze tijd soms best lastig om goed voor jezelf te zorgen. Uit eigen ervaring weet ik dat dat best een uitdaging kan zijn.

Self care bevat in mijn ogen vele onderdelen, een goed boek lezen, gezond koken, een inspirerende podcast luisteren, een toffe cursus doen, verbinding maken met mensen om je heen, werken aan je mindset en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik werk al heel wat jaren als masseur, in mijn massagepraktijk komen mensen die behoefte hebben aan tijd voor zichzelf en goed voor zichzelf willen zorgen. Vaak geef ik mensen tips zoals een goed boek, een inspirerende podcast, of ik wijs ze op een cursus of de juiste coach/therapeut. Maar ook supplementen of andere producten waar mensen iets aan hebben. Veel van mijn adviezen komen vaak voort uit eigen ervaring en die deel ik graag wanneer ik denk dat iemand er iets aan heeft.

Op den duur werden mijn lijstjes met adviezen zo lang dat ik het maar online heb gezet zodat wellicht meer mensen er iets aan hebben.

Mocht je ergens meer informatie over willen hebben, neem dan zeker contact met me op. Ik help je graag.

 

BOEKENTIPS

TIME BENDER

Dit boek moet je gelezen hebben wanneer je niets meer begrijpt van de tijd waar we nu in zitten. Het leest heerlijk weg en geeft je inzichten en vertrouwen.
Time Bender beschrijft de ontdekkingstocht van een jongeman die wordt meegesleept in een Galactische strijd die zijn weerga niet kent. De mensheid – zo ontdekt hij – bevindt zich in een sleutelpositie om de Kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De vraag is alleen: worden wij op tijd wakker? Je kunt het boek hier bestellen bij Succesboeken of hier bij Bol.com. Ik hoor graag wat jij er van vindt!!!

DE FONTEIN

Veel mensen die in mijn massagepraktijk komen raad ik het boek De Fontein aan.
De inzichten die ik heb gekregen door dit boek te lezen hebben mijn kijk op het leven zo veranderd, daar ben ik nog steeds erg dankbaar voor. Mocht je ooit in de gelegenheid zijn om een opstelling bij te wonen van Els dan kan ik je dit zeker aanraden. Wil jij ook graag De Fontein lezen dan kun je deze hier bestellen. Ik hoor graag wat jij er van vond.

MASTER YOUR MINDSET 

Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek en ik vond het heel inspirerend om te lezen.
Dit boek kan ik je echt aanraden als je nog wat in twijfel bent over welke koers je wilt gaan varen en of je wel durft. Wil je dit boek ook lezen dan is het hier verkrijgbaar.

EEN ODE AAN SISTERHOOD

Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat.
En zelfs leven en dood overstijgt. Elke vrouw zou dit magische boek moeten lezen. Wat een aanrader! Je besteld dit prachtige boek hier

 

 

LIPOSOMALE VITAMINE C

De meeste mensen zijn wel bekend met de kracht van vitamine C en weten ook dat een goed merk belangrijk is, maar deze liposomale vorm is echt de Rolls-Royce onder de vitamine C. Wil jij deze vitamine C gebruiken als onderhoud of als boost omdat je weerstand even wat minder is, dan kun je de liposomale vitamine C hier bestellen. Mocht je in de buurt van Middelburg wonen stuur mij dan een berichtje, vaak heb ik wel een doosje op voorraad, dat scheelt je verzendkosten en ben je iets goedkoper uit dan online.

 

SELFCARE KAARTJES 

                                                                                         

 

 

 

 

Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? Verlang je naar meer tijd voor jezelf? Het selfcare kaartendeck biedt jou hierin een helpende hand.
Deze praktische tool laat jou inzien op welke manier je voor jezelf kunt zorgen. Selfcare betekent letterlijk zelfzorg. De kaartjes van Melissa passen perfect in mijn massagepraktijk soms trek ik online een kaartje voor mijn volgers die altijd erg blij worden van dit kaartendeck.

Op de voorzijde van elke kaart vind je een suggestie voor een activiteit die je op jouw eigen manier mag invullen. Op de achterzijde van de kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt jou om je zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten.
Bewust zijn de teksten in het goud gedrukt, om je in te laten zien dat tijd voor jezelf vrijmaken goud waard is.

Het is de tijd, liefde en aandacht die je aan jezelf geeft, elke kaart stimuleert jou op een praktische manier even stil te staan en jezelf in acht te nemen. Hierdoor ben je veel beter in staat alles uit jezelf én het leven te halen.
Leuk weetje is dat er bewust 33 kaarten in het kaartendeck te vinden zijn. Het getal 33 is in de numerologie een meestergetal.
Getal 33 leert jou net zoveel van jezelf te houden als dat je van anderen houdt en dat je hiervoor je eigen behoeften serieus neemt.

Wil jij dit inspirerende kaartendeck ook of wil je het aan iemand cadeau geven, dan bestel je deze hier.
Je kunt nu de hele maand nog gebruik maken van mijn kortingscode:
BIANCASENDME hiermee krijg je €4,- korting.

Ik wens je heel veel selfcare toe!

 

 

 

 

CURSUS NUMEROLOGIE

 

 

Een tijdje terug heb ik de cursus numerologie gevolgd. Wat een leuke cursus was dat en een hoop inzichten heb ik hierdoor gekregen.
Ben jij nog niet bekend met jouw persoonlijke getallen, dan is deze cursus zo’n aanrader.
 
Wil jij je ook laten inspireren door de inzichten van getallen en jouw potentieel ontdekken dan kun je deze online volgen.
Normaal kost de cursus €222,- maar nu is de cursus tot 1 januari €111,-
 

Numerologie is een berekeningsmethode die uitgaat van de betekenis van getallen. Elk getal heeft een eigen unieke trilling en biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg.

In de cursus numerologie maak je kennis met de waardevolle inzichten van jouw persoonlijke getallen.

Omdat numerologie een fijn hulpmiddel kan zijn bij het nemen van beslissingen in het dagelijks leven, ontvang je bij deze cursus als bonus een print exclusief ontworpen voor de cursus numerologie. Vul jouw unieke numerologische getallen hierop in en gebruik de print als gids. Een mooi Latijns gezegde luidt: Omnia in numeris sita sunt – Alles ligt versluierd in getallen.

Wil jij deze cursus volgen voor €111,- meld je dan nu aan via deze link

 

 

 

Pin It on Pinterest