Inspirerende
Opleidingen & Cursussen

Regelmatig krijg ik vragen over boeken, producten, supplementen, of welke opleiding/cursus heb jij gevolgd?

Op www.begoodonline.nl kun je veel van mijn favorieten vinden, maar de cursussen die ik gevolgd heb of waarvan ik weet dat ze een bijdrage leveren aan jouw groei, deel ik hier graag met je. Sommige van deze links zijn affiliatelinks, wanneer jij iets koopt door op de link te klikken kost het jou niets extra’s, maar ontvang ik een kleine vergoeding.

Massage Cursussen

Bij verschillende opleiders heb ik massagecursussen gevolgd. De eerste die ik volgde was bij Zonnevlecht Opleidingen. Hier begon ik met de Holistische Energetische Massage. Ontzettend veel geleerd, fijne leraren en een erg warme sfeer. Het mooie is dat Pauline Trum nu ook online cursussen aanbiedt. Op de site vind je veel diverse massagecursussen sommige zijn te combineren zodat je een voordelige pakketkortingen hebt.

Holistische Cursussen

Zonnevlecht Opleidingen biedt ook Holistisch Energetische cursussen aan.
Masterclasses over De Betekenis van Ziek Zijn, Stress Relaese en EFT

Een cursus over Meditatie, Zelfhynose, Mindfulness behoort ook tot de mogelijkheid en vind je hier. Of wil je een thuiscursus Ho’oponopono voor €25,- een thuiscursus Aromatherapie en Massage voor €50,- volgen dan kan dit ook.

Wil je je verder ontwikkelen dan is Zonnevlecht Opleidingen de plek waar je moet zijn.

Spirituele Cursussen

Online Cursus Handlezen
Vind de antwoorden in je handen. Tijdens de cursus handlezen worden de grondbeginselen van handlezen gecombineerd met praktische tips en adviezen. De informatie helpt je om bewuster stil te staan bij wat goed voelt voor jou.

Online Cursus Numerologie
Deze onlinecursus numerologie zorgt ervoor dat je de toekomst zelf in de hand neemt. Benieuwd wat ook andere getallen zoals je Zielsgetal of Geboortegetal jou te vertellen hebben? Vergroot dan je kennis met  de onlinecursus numerologie.

Online Cursus Dubbele Getallen
Je kijkt op de klok en je ziet dat het 22:22 uur is. Op het moment dat je jouw boodschappen afrekent zie je dat je exact 9,99 moet betalen. Het is dan ook geen toeval dat je steeds hetzelfde getal ziet. Wil je hier meer over leren, volg dan de cursus Dubbele Getallen. 

 

Manifestatie Cursussen

De cursus Manifesteren van Willemijn Welten zijn een ontzettende aanrader en het meedoen waard. Wil je starten met manifesteren of jouw manifestaties naar de next level brengen?

Iedereen manifesteert nu al, bewust of onbewust. Willemijn gelooft dat iedereen kan leren manifesteren. En vanuit daar is het membership ontstaan. Als jij voelt dat je klaar bent om te leren manifesteren, doe dan met zeker mee! 

Je kunt je ook aanmelden voor de VIP Cursus, dan krijg je nog meer waarde. Kijk eens rond op de site. Manifesteren kun je echt leren en is ontzettend leuk om mee bezig te zijn. 

Leefstijl Cursussen

Richard de Leth van Oersterk adviseer ik vaak aan mijn klanten. Hij legt het in Jip en Janneke taal uit, niks geen ingewikkelde dingen en gericht op gezond, en vooral puur eten. Richard heeft een paar fijne online cursussen gemaakt.

Hypnose Cursussen

De cursussen van Edwin Selij zijn geweldig als je op een simpele, effectieve manier jezelf wilt ontwikkelen. De spirituele ontwikkeling die je binnen een paar minuten al resultaat geeft. Gegarandeerd. Hoe gaaf is dat. Deze training heb ik zelf gevolgd en heerlijk om zonder moeilijk gedoe tot de kern te komen. Wil je 1 van zijn gratis ebooks lezen dan vind je die hier en hier. 

Ook zijn hypnose tegen hooikoorts is mega effectief en heeft al veel mensen geholpen. 

Business Cursussen

De online cursussen van Tibor zorgen ervoor dat je weerbaarder in het leven komt te staan. Zoals Tibor op zijn site uitlegt:
Bespaar jezelf de valkuilen waar ik ben ingetrapt en de duizenden euro’s die ik heb verspild. Geen theoretische trucjes maar bewezen hefbomen. Zodat jij alleen maar focust op dat wat werkt. Waardoor jij fitter, vermogender, zelfverzekerder en meer in verbinding door je dagen gaat. Daar heb je zelf ontzettend veel aan. Maar zal ook een wereld van verschil betekenen voor de mensen om je heen.

Antivirus en Operatie Bulletproof zijn zeker voor ondernemers inspirerende cursussen.