Energetische Sessie

Energetische Sessie

Tegenwoordig hebben mensen meer behoefte aan een luisterend oor, dat er iemand tijd voor ze neemt en er geen haast is voor en na je massage.

Bij de Energetische Sessie maak ik meer tijd voor je vrij.

Zo haal je (nog) meer voordeel uit je massage en kun je echt tot rust te komen.

We starten met een kopje thee en ondertussen neem ik de tijd om naar je te luisteren en je vragen te stellen, waar je tegenaan loopt en wat je op dit moment nodig hebt om te kunnen ontspannen.

We beginnen met een Reikibehandeling. Je ligt op de (verwarmde) tafel, heerlijk ontspannen kun je tot rust komen tijdens deze Reikibehandeling. Daarna volgt de Energetische Massage, dit is een lichaamsmassage gericht op de geestelijke en lichamelijk ontspanning en het afvoeren van energieën. Deze massage bevordert de bloedsomloop, brengt het zenuwstelsel tot rust, geeft ontspanning aan de spieren en daarnaast heeft deze massage een positief effect op de chakra’s.

Deze massage helpt je om je bewuster te maken van je lichaam en je voelt de energieblokkades beter. Wanneer je je hier bewust(er) van bent kun je er na afloop mee aan de slag en daardoor weet en voel je wat je nodig hebt, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en meer levensenergie zal ervaren.

Na afloop van de massage laat ik je bijkomen en mag je lekker even blijven liggen.
Je kopje thee staat klaar en zo kun je optimaal nagenieten.

Ook trek ik een kaart voor je uit het prachtige orakeldeck “Healing Plants” van De Orakelmeisjes en ga je met volledig ontspannende energie huiswaarts.

55 minuten Energetische Massage

15 minuten Reikibehandeling

Inclusief thee & Healing Plants Orakelkaart

Totale tijdsduur: ± 95 minuten €99,-