...
 

In 2020 organiseer ik HET BE GOOD RETREAT voor vrouwelijke ondernemers.

Op een prachtige locatie in Zeeland ga ik een retreat organiseren voor vrouwelijke ondernemers.
Dit retreat gaat je een waanzinnig tof programma geven, waar we zakelijk gaan combineren met ontspanning.

Je gaat trainingen krijgen, lekker eten, massage, maar nog meer om jouw business echt tot een succes te maken.
Hoe fijn is het om dit te doen met vrouwen die allemaal ondernemer zijn waardoor je van elkaar kunt leren, elkaar kunt inspireren maar je ook jezelf kunt zijn. Het valt namelijk niet altijd mee om als vrouw voor jouw business te staan.

Ik en mijn team gaan jou 3 geweldige dagen bezorgen. Waar je kunt uitrusten maar vol met nieuwe inspiratie naar huis gaat en je hebt een geweldig netwerk opgebouwd in deze 3 dagen. Hoe fijn is dit want je komt hier om uit te rusten maar ook om te netwerken met leuke, inspirerende vrouwen.

En stel je even voor dat je na je training/workshop het zwembad in kan duiken of lekker naar de sauna kan gaan na je massage.
Er is zelfs een tennisbaan bij dit geweldige huis. De locatie is dichtbij het bos en ook het strand is om de hoek, hoe fijn is dat!!

Ik heb een prachtig programma samengesteld en het gaat echt een feest worden, binnenkort ga ik dit met jullie delen.
Weet jij nu al dat je mee wil, mail me dan je naam en telefoonnummer en ik maak aan jou als eerste het programma bekend.

 

 

Pin It on Pinterest