HSP Massage

HSP Massage

HSP-Massage is bedoeld voor Highly Sensitive Persons. Dit zijn mensen die wat meer gevoelig of sensitief zijn.
Een HSP’er is extra gevoelig voor indrukken en prikkels en neemt meer signalen en details op. En door het fijngevoeliger zenuwstelsel beleef je alle indrukken intenser en verwerk je dit uitgebreider en nauwkeuriger.
Wat bijvoorbeeld voor sommige mensen als normaal wordt ervaren, zoals mensenmassa’s of (harde) muziek, kan voor een HSP’er al snel veel te veel zijn. Je raakt dan overprikkeld door te veel prikkels. Zo’n 15 tot 20% van de mensen is hoog sensitief volgens de statistieken, maar volgens mij hebben veel meer mensen dit tegenwoordig.

Hele lichaam weer 1

HSP’ers zitten vaak veel in hun hoofd en vergeten daarbij regelmatig de rest van hun lichaam. Als je HSP’er bent of je jezelf erin herkent, kan ik je helpen om beter met je fijngevoeligheid om te gaan. Door de HSP Massage, zonder vlugge, maar met langzame en herhaalde strijkingen laat ik je weer voelen dat je een geheel lichaam hebt.
Hierdoor kunnen je zenuwen en je spieren heerlijk ontspannen en voer je de opgeslagen afvalstoffen makkelijker af.

Voorafgaand stel ik je wat vragen, zodat ik weet waar ik rekening mee mag houden en neem ik de tijd om het één en ander met je te bespreken. Dan kun jij ondertussen een beetje “landen” en alvast wat ontspannen.

75 minuten HSP Massage
Totale tijdsduur: ± 90 minuten €89