Massages op locatie

Ik kom graag op werkplekken op kantoor om mensen te masseren die één voor één aan de beurt komen. Lekker efficiënt en makkelijk. En vaak ook goedkoop voor je, want meestal betaalt ‘de baas’. Hij heeft er tenslotte ook voordeel bij als jij lekker in je vel zit.

Wat ook bijzonder is het werken in bejaardentehuizen en zorginstellingen. Voor deze instanties heb ik een speciaal zorgmassagepakket samengesteld

Je kunt contact met me opnemen voor meer informatie.

Bedrijfsmassage

Stoelmassage is ook uitermate geschikt om medewerkers binnen bedrijven af te helpen van fysieke klachten. Of om klachten te voorkomen. Laat ik het daarom hier bedrijfsmassage noemen.

Op je werk kun je te maken hebben met hoge werkdruk en stress. Als dat langer duurt, kun je daar lichamelijke en/of geestelijke klachten van krijgen, zoals RSI of een burn-out. Maar ook als je een ‘gewoon’ zittend beroep hebt, kun je last krijgen van opgehoopte spanning in de spieren van je rug, schouders en nek met bijvoorbeeld hoofdpijn als gevolg.

Interessant voor werkgever

Zowel voor jou als voor je werkgever is het belangrijk om deze problemen te bestrijden en te voorkomen. Dit kan onder andere uitstekend met massage op de werkplek in de vorm van bedrijfsmassage. Neem contact op voor meer informatie als je zelf werkgever bent. Misschien is het ook wel leuk als relatiegeschenk of verjaardagsgeschenk of als iets extra’s in het Kerstpakket?

Op kantoor behandel ik onder werktijd elke medewerker die het wil gedurende ongeveer 20 minuten op een speciale massagestoel. Je hoeft niets te doen en je kan je kleding gewoon aanhouden. Na de massagebehandeling kan iedereen met nieuwe energie weer aan de slag.

Massage aan huis

Wat is er fijner dan een professionele masseur gewoon bij je thuis? Ik verzorg de massage en kom dan met een massagetafel, handdoeken, ontspannende muziek en massageolie naar je toe. Makkelijker ontspannen is bijna niet denkbaar!

Ik wil je graag deze service bieden, maar dat is alleen mogelijk als je minstens nog 3 mensen hebt die ik dan kan masseren. Houd er wel rekening mee dat ik een minimaal bedrag aan reiskosten in rekening zal brengen.

Stoelmassage aan huis

Wat ook erg leuk is, is een stoelmassage aan huis bij een feestje, jubileum, buurtbbq of om welke reden dan ook. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Pin It on Pinterest