HSP massage

HSP-Massage is bedoeld voor Highly Sensitive Persons; Dat zijn mensen die extra gevoelig of sensitief zijn. Ik geef deze behandeling alleen aan vrouwen.

Extra gevoelig

Een HSP’er is extra gevoelig voor indrukken en prikkels en neemt meer signalen en details op. En door een fijngevoelig zenuwstelsel beleeft hij of zij alle indrukken intenser en verwerkt deze uitgebreider en nauwkeuriger.

Wat bijvoorbeeld voor sommige mensen als normaal wordt ervaren, zoals mensenmassa’s of (harde) muziek, kan voor een HSP’er al snel veel te veel zijn. Zij raken dan overprikkeld door te veel prikkels. Zo’n 15 tot 20% van de mensen is hoog sensitief.

Hele lichaam weer 1

HSP’ers zitten teveel in hun hoofd en vergeten daarbij de rest van hun lichaam. Als je HSP’er bent of je jezelf erin herkent, kan ik je helpen om beter met je fijngevoeligheid om te gaan: Zonder vlugge, maar met langzame en herhaalde strijkingen laat ik je weer voelen dat je een geheel lichaam hebt. Door je zenuwen en spieren heerlijk te ontspannen en je afvalstoffen via de massage af te voeren.

Pin It on Pinterest