HSP Massage 2.0

Deze massage geef ik alleen aan vrouwen.

HSP-Massage is bedoeld voor de hooggevoelige personen onder ons. Dit zijn mensen die extra gevoelig of sensitief zijn.

Een HSP’er is extra gevoelig voor indrukken en prikkels en neemt meer signalen en details op. En door een fijngevoelig zenuwstelsel beleeft hij of zij alle indrukken intenser en verwerkt deze uitgebreider en nauwkeuriger.

Wat bijvoorbeeld voor sommige mensen als normaal wordt ervaren, zoals mensenmassa’s of (harde) muziek, kan voor een HSP’er al snel veel te veel zijn. Zij raken dan overprikkeld door te veel prikkels. Zo’n 15 tot 20% van de mensen is hoog sensitief.

Hele lichaam weer 1

HSP’ers zitten teveel in hun hoofd en vergeten daarbij de rest van hun lichaam. Als je HSP’er bent of je jezelf erin herkent, kan ik je helpen om beter met je fijngevoeligheid om te gaan: Zonder vlugge, maar met langzame en herhaalde strijkingen laat ik je weer voelen dat je een geheel lichaam hebt. Door je zenuwen en spieren heerlijk te ontspannen en je afvalstoffen via de massage af te voeren.

Bij de HSP Massage 2.0 neem ik meer tijd voor jou.

We starten eerst met een gesprek, zodat jij eerst even kunt landen en we tijd hebben om te kijken wat er op dit moment speelt in je leven en wat zich uit in klachten in je lijf. Wanneer ik inzichtelijk heb waar je last van hebt, kan ik gerichter werken aan je blokkades waardoor de massage effectiever zal zijn.

Ook neem ik de tijd om je een intentie kaartje te laten trekken en we dan goed kunnen zien wat je nodig hebt. De HSP massage duurt ongeveer 80 minuten en ik gebruik daar krachtstenen bij om je chakra’s te activeren.

Na afloop is er tijd om bij te komen en krijg je van mij nog een mooie kracht steen mee.

 

 

Pin It on Pinterest