Massages op Locatie

 

Ik kom graag op werkplekken, evenementen, feesten om mensen een stoelmassage te geven. Lekker efficiënt en makkelijk. Mijn stoel kan ik overal mee naar toe nemen, het enige wat nodig is, is een rustig plekje waar ik de stoelmassages kan verzorgen. Wil je hier meer informatie over dan kun je contact met me opnemen.

Wat ook erg leuk is, is een stoelmassage aan huis bij een feestje, jubileum, buurtbbq of om welke reden dan ook. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Bedrijfsmassage

Stoelmassage is ook uitermate geschikt om medewerkers binnen bedrijven af te helpen van fysieke klachten. Of juist om klachten te voorkomen.Op je werk kun je te maken hebben met hoge werkdruk en stress. Als dat langer duurt, kun je daar lichamelijke en/of geestelijke klachten van krijgen, zoals RSI of een burn-out. Maar ook als je een ‘gewoon’ zittend beroep hebt, kun je last krijgen van opgehoopte spanning in de spieren van je rug, schouders en nek met bijvoorbeeld hoofdpijn en spierspanning als gevolg.

Interessant voor werkgever

Zowel voor jou als voor je werkgever is het belangrijk om deze problemen te bestrijden en te voorkomen. Dit kan onder andere uitstekend met massage op de werkplek in de vorm van bedrijfsmassage. Neem contact op voor meer informatie als je zelf werkgever bent. Misschien is het ook wel leuk als relatiegeschenk of verjaardagsgeschenk of als iets extra’s in het Kerstpakket?

Op kantoor behandel ik onder werktijd elke medewerker die het wil gedurende ongeveer 15/20 minuten op een speciale massagestoel. Je hoeft niets te doen en je kunt je kleding gewoon aanhouden. Na de massagebehandeling kan iedereen met nieuwe energie weer aan de slag.

Massage op een retraite 

Wat is er fijner dan een professionele masseur op je retraite of evenement? Ik verzorg de massages en kom dan met een massagetafel, handdoeken, ontspannende muziek en massageolie naar je toe. Makkelijker ontspannen is bijna niet denkbaar voor jouw deelnemers. 

Ik wil je graag deze service bieden, maar dat is alleen mogelijk als je minstens 4 mensen hebt die ik dan kan masseren.
Houd er wel rekening mee dat ik een minimaal bedrag aan reiskosten in rekening zal brengen en er een apart tarief geldt. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen. 

Pin It on Pinterest