Warme Chocoladeolie massage

Als je toch iets speciaals zoekt: de warme chocolade-oliemassage is de “zoetste verwenning” die er is sinds massage bestaat! Je zal misschien denken: “Grappig”.  Maar probeer eens een warme chocoladeolie-massage en beleef echt de impuls die het geeft aan je huid en hoe je je voelt en wat je extra proeft en ruikt: wat je na de behandeling als extra beleeft! Het geeft je huid en zintuigen een bijzondere, rijkelijke ervaring.

Bestanddelen

Even technisch: Cacao bevat theobromine en dat zorgt ervoor dat het niveau van serotine en endorfine (een gelukshormoon) in je lichaam wordt verhoogd. Deze hormonen geven je een goed gevoel en de kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beïnvloeden je huidsensoren.

De warme chocolade-olie bevat cacao-polyphenol en dat is een actieve conserveringsstof: Deze actieve stof ‘vangt’ gevaarlijke stoffen die verantwoordelijk zijn voor het afbraak- en verouderingsproces van je huidcellen en neutraliseert deze. Cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op je hele lichaam en beleving.

Pin It on Pinterest