Masterclasses over 2021

Heb jij een bucketlist? Zo’n lijst waarop allemaal dingen staan die je nog heel graag wilt doen in het leven?

Ik durf te wedden dat daar iets op staat als:
– Het vinden van het huis van mijn dromen
– Mijn eigen bedrijf starten
– Een boek schrijven

Laat ik nou ge-wel-dig nieuws hebben. 2021 is namelijk hét jaar waarin je wordt uitgedaagd een sprong in het diepe te wagen. Uit je comfortzone stappen en de ervaringen aangaan die je leven zullen verrijken.

In de Masterclasses die Melissa eind december geeft vertelt ze je hier graag meer over. Ze leert jou hoe je de kansen van 2021 zo goed mogelijk kunt benutten en waar jouw persoonlijke aandacht op het gebied van werk, relaties en gezondheid naar uit mag gaan. Met haar praktische tips en adviezen kun jij vervolgens 2021 naar jouw hand zetten.

27 december kijken we gezamenlijk naar de energie van het jaar 2021. Melissa vertelt uitgebreid wat de jaarenergie te betekenen heeft en ze geeft je praktische tips en adviezen hoe jij de energie kunt benutten.

Op 28, 29 en 30 december maken we het persoonlijker. Dan leert ze jou hoe je jouw persoonlijk jaargetal kunt berekenen zodat je erachter komt waar jouw focus naar uit mag gaan. Misschien is komend jaar wel een jaar waarin er gevraagd wordt de leiding op je te nemen, is het belangrijk je te focussen op een stabiele basis of kun je beter de nadruk leggen op persoonlijke ontwikkeling.

27 december staat in het teken van de 2021 jaarenergie 
28 december staat in het teken van jij en gezondheid in 2021
29 december staat in het teken van jij en werk in 2021
30 december staat in het teken van jij en relaties in 2021

Je kunt ervoor kiezen om alle Masterclasses te volgen of degene die jou het meeste aans

preekt. Echter zou mijn advies zijn ze allemaal te volgen, zo kun je de belangrijkste gebieden in je leven het beste met elkaar in balans brengen. Na elke Masterclass ontvang je een video-opname en heb je 2 weken de tijd om de Masterclass terug te kijken.

En als je trouwens zit bij de notaris, KvK of boekenuitgeverij komend jaar, heb je natuurlijk een pen nodig om dat dikke contract te ondertekenen. Ook daar heeft Melissa aan gedacht. Je kunt ervoor kiezen om bij de Masterclasses een gouden pen aan te schaffen. Hier wordt je naam in gegraveerd en heb je letterlijk en figuurlijk goud in handen komend jaar!

Wil je meedoen, meld je dan hier aan.

 

Pin It on Pinterest