MASSAGE IT’S WHAT THE BODY AND MIND NEEDS

Bianca Koet

Ben je benieuwd naar wie de persoon is achter Massagepraktijk Be Good?

Mijn naam is Bianca Koet, ik woon bijna mijn hele leven al in Middelburg, al tig jaar getrouwd met Michiel, samen hebben we 2 prachtige volwassen dochters.

Mijn werk is mijn passie, daarnaast hou ik ontzettend van het strand, breng ik daar de meeste tijd door in de zomer als het mooi weer is. Lees ik graag 5 boeken door elkaar heen, kan ik ontzettend blij worden van muziek, mooie gesprekken met mensen, luister ik graag een podcast, leg ik graag orakelkaarten, ik hou van wandelen in de natuur mits het niet te koud is. Spirituele ontwikkeling vind ik leuk, zoals handlezen, numerologie, meditatie, familieopstellingen, maar ik hou van praktisch en niet te ingewikkeld. Mooie dingen heb ik de afgelopen jaren geleerd inclusief een hoop inzichten over mezelf.

Ook maak je me heel blij met eten in gezellige restaurantjes, het allerliefste op Ibiza, maar in Zeeland kan ik me ook goed vermaken. Ibiza is de plek waar ik het liefste naar toe ga op vakantie, waar ik ooit nog eens een vakantiehuis ga kopen. Voor nu blijf ik nog een tijdje in Zeeland, hier in Middelburg werk ik met ontzettend veel passie en plezier op mijn locatie in de Brakstraat.

Massagepraktijk Be Good bestaat sinds 2012. Eerst werkte ik vanuit huis, daarnaast had ik nog een parttimebaan. Mijn klantenkring werd steeds groter, zodoende heb ik eind 2016 de stap genomen om fulltime te gaan werken in mijn massagepraktijk, hier geniet ik ontzettend van, ik hou van het ondernemen en het “eigen baas” zijn.

Lange tijd gaf ik ook stoelmassages op locatie, ontspanningsmassages op retraites, daarnaast de massages op mijn eigen locatie.

Sinds maart 2020 zijn er wat dingen veranderd in de wereld, ik ben hierdoor bewust gaan kijken wat ik nu het allerleukste vind, hoe ik dat vorm wil geven.

Daarom heb ik besloten om vanaf mei 2021 mijn massages te richten op vrouwen die hooggevoelig zijn. Die het “etiketje” HSP hebben, op zoek zijn naar spirituele ontwikkeling en die het fijn vinden om hier een luisterend oor in te vinden.

Ik wil ze laten ervaren dat je het hart en je hoofd met elkaar kunt verbinden door middel van een massage. Ook ga ik me meer richten op numerologie om je te helpen inzicht te krijgen in jouw sterke punten en zwakkere punten. Daarnaast zet ik regelmatig een KLEURPRAAT Legging in om je zo meer inzicht te geven wat er speelt in je leven.

‘Kleurpraat’ klinkt gezellig, de insteek is laagdrempelig, maar het is niet zomaar een kaartspel! Kleuren leggen je binnenste bloot, de bijbehorende kaarten en vragen leiden je direct naar de kern. Er is weinig zweverigs aan, het is to the point, daar hou ik van.

Geweldig vind ik het om met deze tools jou te helpen om goed te aarden, je inzichten te geven, je te inspireren EN je ook ontspanning te laten ervaren.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten, je bent van harte welkom bij Be Good.