MASSAGE IT’S WHAT THE BODY AND MIND NEEDS….

Ik ben Bianca Koet en sinds 2012 heb ik mijn massagepraktijk in Middelburg. Sinds een paar jaar ben ik gevestigd in het centrum van Middelburg. Ik geef in mijn praktijk diverse vormen van massage. Ik werk holistisch en intuïtief waarbij de HSP massage mijn specialiteit is.

Regelmatig geef ik stoelmassages op locatie en masseer ik op retraites wat ik ook met ontzettend veel plezier doe.

Massage is sinds 2009 echt mijn passie en ik kan hier mijn empathie, mijn interesse in mensen, mijn voelsprieten en werken vanuit mijn intuïtie in kwijt.
Sinds 2016 werk ik volledig in mijn eigen massagepraktijk en geniet ik ontzettend van het ondernemen en het “eigen baas” zijn.
Ik werk met veel plezier in het mooie Middelburg maar woon daar ook samen met mijn man en 2 prachtige dochters.

Mijn werk is wel een hele grote passie maar daarnaast ben ik graag in de natuur en hou ik ontzettend van het strand, ik lees vaak 5 boeken door elkaar heen, luister graag allerlei soorten muziek, podcasts en hou me graag bezig met trainingen in zelfbewustzijn en gezondheid.

Op vakantie ga ik het liefst naar Ibiza, dit eiland heeft mijn hart gestolen.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten, je bent van harte welkom.

Graag tot ziens in mijn praktijk.

Met ontspannen groet, Bianca

 

Ontspannend

Al enkele malen bij Bianca geweest voor een massage. En het werkt erg ontspannend. Verder heeft ze ook nog andere goede tips voor je gezondheid. Ik gebruik nu al langere tijd de visolie en dat heeft mij erg geholpen. Dus een massage van Bianca is een echte aanrader.

Colinda de Kock

Puur genieten

Heerlijk! Een moment voor mezelf. Ik kan het iedereen aanraden! Bianca weet de gevoelige plekjes wel te vinden!
Ik beschouw het als een innerlijke reiniging die mij verlichting geeft.

Liesbeth Maas

In veilige handen

Ik werk zelf als schoonheidsspecialiste, pedicure en heb nog steeds niet de truc gevonden om mijn eigen rug te masseren.
Daarom ga ik bij Bianca.
Ze weet exact de punten te vinden en kijkt echt naar wat jij en je lichaam op dat moment het meest nodig hebben.
Ze kreeg in 1 sessie voor elkaar, wat de fysio met 12 sessies niet was gelukt.
Ik vertrouw haar zodanig dat, wanneer mijn agenda volgeboekt staat, ik mijn eigen klanten met het volle vertrouwen aan haar overdraag.

Dorothy Limburg - Baetens

Super relaxen

Je wordt gastvrij onthaald in een relaxte sfeer.
En dan volgt een kundige massage waarbij je de spanningen uit je lichaam voelt wegvloeien.
Een absolute aanrader voor iedereen die zichzelf wil verwennen.

Jan Eggebeen

Mijn lichaam voelt echt ‘anders’

Normaal ben ik niet zo van de massages.. Maar bij Bianca is dit anders. Mijn lichaam voelt echt ‘anders’ als ik geweest ben. Vrijer, lichter en meer ontspannen. Dit heb ik nog nooit eerder bij een andere masseuse/ masseur gehad. Ik kan dit iedereen aanraden!

Maartje Anbeek

Niet twijfelen, gun jezelf dit moment.

Bianca geeft je bij binnenkomst een heel vertrouwd en relaxt gevoel. Ze neemt de tijd om een gesprek te voeren over welk onderwerp dan ook en zorgt ervoor dat je helemaal zen de deur uit gaat. Ik ben in een jaar een aantal keer geweest en in die tijd heeft Bianca mij erg geholpen met bepaalde keuzes maken en had altijd het vertrouwen in mij. Mede dankzij haar doe ik nu wat ik leuk vind en dat is o.a. trainingen geven bij Bootcampclub Fitter Zeeland.

soofit | middelburg

Toppertje

Bianca is een toppertje!
Ze geeft verschillende soorten massages, ze weet goed wat ze doet en ze legt ook goed uit waar en waarom ergens je pijn van komt.
Bianca geeft heerlijke stevige massage dit vind ik super fijn!
Bij Bianca ga je 100% met een ontspannen gevoel de deur uit.

Manuela

Even je koppie leeg…

Ik ga regelmatig voor een massage naar Bianca. Ze zorgt er dan weer voor dat na de massage mijn nek en rug weer ontspannen aanvoelen.
Heerlijk altijd om tijdens de massage helemaal je koppie leeg te krijgen.. totale rust en heerlijk ontspannen!

Jacq Floresse

Cadeautjes die je steeds weer wilt uitpakken

Lieve Bianca,
Je massage’s zijn voor mij cadeautjes welke ik steeds weer wil uitpakken. Een feestje. Het is een totaalpakketje: liefdevol, geraakt worden, een veilig gevoel,spiegelend, thuiskomen bij jezelf, even weg van alles, goeie handen, de fijne ruimte, je frisheid, zuiverheid, betrokkenheid en eerlijkheid.
“Er moeten mensen zijn die zonnen aansteken, voordat de wereld verregent” (Toon Hermans) Jij steekt de zonnen aan!
Bedankt, Lisa

Lisa Cuelenaere

Echt heerlijk!

Ik ga regelmatig naar Bianca voor een massage. Het is altijd heerlijk, echt een moment voor jezelf! Een stevige massage maar ook zacht en heel ontspannend. En wat ik ook heel fijn vind is haar persoonlijke aandacht, ze denkt met je mee en is echt met je begaan. Kortom het is zeer zeker de moeite waard om naar Bianca te gaan. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

Heleen Jacobs

Overgave

Geregeld maak ik gebruik van Bianca’s kwaliteiten als masseuse…
Met name de HSP massage vind ik een weldaad!
In vertrouwen geef ik mij over op de tafel en voel de opgebouwde spanning uit mijn lichaam en uit mijn hoofd vloeien..
Daarbij ervaar ik de zorgzaamheid en de kennis van Bianca. Kortom..een cadeautje aan en voor mijzelf..
Een aanrader!

Karin Kromsigt

Het beste medicijn

Een van de beste cadeaus die ik eens heb gekregen was een massagebon bij Bianca! Sindsdien kom ik regelmatig bij haar. Even tijd voor mezelf maar vooral heerlijk ontspannen, een boost voor body & mind. Het schijnt ook echt gezond voor je te zijn!
Een zeer fijne bijkomstigheid is als je dan ook een prettige masseuse hebt. Die de tijd voor je neemt, persoonlijke belangstelling heeft, met je meedenkt en een hele ontspannen sfeer creëert. Ze verstaat de kunst om goed aan te voelen wat je nodig hebt. Spanning en pijn verdwijnen.
Dank je Bianca ????????????

Laura

HSP-massage

De HSP-massage die ik onlangs bij Bianca geboekt had, was superontspannend. Op een fijne, zachte manier kom je weer goed in contact met je lichaam. Bianca is zowel erg invoelend als lekker aards, een mooie combi. Deze massage gaat voor mij zeker nog eens in de herhaling!

Vera Maranus

Aanrader!

Vandaag was ik voor het eerst in Bianca haar praktijk, wat een fijne locatie en vooral een prachtig pand! De vele ramen laten mooi licht binnen en kijken uit op veel groen. Bianca creëert een fijne, veilige sfeer en geeft heerlijke massages. Ik ben zeker van plan vaker langs te komen. Dankjewel Bianca!

Sunna Neuféglise

Veiligheid en Natuurlijk

Tijdens een uitje naar Middelburg, een massage bij Bianca geboekt. Dit was een superkeus! Niet alleen een mooie locatie en fijne ruimte, maar bij de kennismaking vooral het gevoel welkom te zijn zoals je bent. Geen enkel moment van ongemakkelijkheid. De HSP massage was een mooie combinatie van zacht en stevig, op een of andere manier perfect passend bij mijn zijn. Kortom een aanrader!

Sarie

Een heerlijke massage gehad

Een massage gewonnen gisteren en vandaag geweest, hoe leuk is dat!
Nou het was echt super! Een heerlijke massage gehad, lekker stevig en voel nu echt wel verschil heerlijk!! Nogmaals bedankt voor de super massage en ik kom zeker nog een keer!

Angelique Vlak

Goed voor jezelf zorgen

Bianca is professioneel en verstaat haar vak! Haar ontspanningsmassages zijn echt momenten waar ik naar uitkijk. Ze maakt alle spieren in mijn nek en rug goed los. Daarna voelt mijn lijf een stuk ‘lichter’.
Ik ben erg blij met haar voorlichting over de pure visolie. Sinds ik dat gebruik ben ik meer in balans. Het ondersteunt mijn lage weerstand

Marianne

ABSOLUT EMPFEHLENSWERT

ICH WAR SEIT LANGEM AUF DER SUCHE NACH EINER QUALITATIV HOCHWERTIGEN MASSAGE UND HABE DIES TATSÄCHLICH HIER GEFUNDEN. BIANCA FÜHLT UND LÖST VERSPANNUNGEN, DASS MAN DANACH “WIE NEU GEBOHREN” NACH HAUSE GEHT. EIN MUSS FÜR JEDEN, DER VIEL AM COMPUTER SITZT UND REGELMÄSSIG UNTER VERSPANNTEN RÜCKEN-,NACKENMUSKELN ZU LEIDEN HAT.

Annette Görges

Bianca weet precies wat je nodig hebt

Al een paar jaar komen mijn man en ik bij Bianca voor een massagebehandeling. I.p.v. cadeautjes voor elkaar te kopen met verjaardagen gaan we voor een heerlijke massage naar Bianca. Herboren komen we er weer vandaan. Ze voelt precies aan waar ze langer, korter, harder of zachter moet masseren. Dus twijfel niet en ga het zelf ervaren, geef jezelf dit cadeau!

Ans Hubrechsen

Zalig

Bianca is flexibel, zuiver, rustig, de ruimte is warm en uitnodigend. Zachte muziek en goed invoelende handen.
Ik onderga regelmatig een massage bij Bianca om mijn lichaam soepel en ontspannen te houden.
Bianca voelt waar in mijn lichaam de spanning zit en met afwisselend stevig en zacht tovert zij ontspanning in mijn lichaam.
Heerlijk is voor mij ook dat er tot nu toe altijd juist ook spontaan plek is.
Fijn dat ik een plek in mijn buurt gevonden heb voor een professionele massage.
Dank je wel lieve Bianca

Alima U.Ruf

Het is gewoon heerlijk

Welke massage je ook kiest; Een kokosolie, chocoladeoliemassage of een hotstone, allemaal aan te raden. Mijn spieren zijn daarna weer ontspannen en het is gewoon heerlijk. Bianca doet het echt fantastisch! Dus maak die afspraak en ervaar het zelf.

Yvonne Provoost
Laat zelf ook een recensie achter

Pin It on Pinterest