...

GRATIS METING

Blij ben ik met de StiffnoGraph, dit is een vingertop apparaat die de arteriële verstijving, verkalking en vaatkwaliteit in 2 minuten inzichtelijk maakt.
De StiffnoGraph beoordeelt de elasticiteit van de bloedvaten op basis van de “Stiffness” score van 1-6. De StiffnoGraph meet ook de Sp02 (oximeter) en de hartslag.
Wereldwijd zijn hart- en vaatziekten een groot probleem.
Steeds meer mensen overlijden aan de gevolgen hiervan. 
Vroegtijdig signaleren is van essentieel belang om preventief in actie te komen. Naast roken is een vitamine K tekort de belangrijkste oorzaak van vaatverstijving.

Risico factoren die van invloed zijn op arteriële verstijving en verkalking zijn:
– Leeftijd
– Overgewicht
– Verhoogd cholesterol
– Hoge bloeddruk
– Diabetes
– Stress
– Onvoldoende inname van vitamines A, C, E en B12
– Roken
– Verhoogd triglyceride (vet in de bloedbaan)
– Vitamine K-insufficiëntie

De technologie van de StiffnoGraph is gebaseerd op het principe van versnelde plethysmografie. Dit wil zeggen dat de volumeverandering van de vaten wordt gemeten. De hartslag creëert een drukgolf en hierdoor pulseert de vaatwand. Hoe minder de puls hoe stijver de bloedvaten zijn.

Wil jij je graag aan je gezondheid werken dan adviseer ik je de combinatie vloeibare Omega 3 visolie met de vitamine K2+.
De pure Arctic Omega 3 visolie met vitamine D voor een optimaal functionerende cel (het fundament van een goed functionerend lichaam) en de vitamine K2 voor schone en flexibele aderen. Dan geef je je gezondheid een gezonde boost.

Pin It on Pinterest