Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? Verlang je naar meer tijd voor jezelf? Het Self Care kaartendeck biedt jou hierin een helpende hand. Deze praktische tool laat jou inzien op welke manier je goed voor jezelf kunt zorgen. Self Care betekent letterlijk zelfzorg. De kaarten van Melissa passen perfect in mijn massagepraktijk en soms trek ik online een kaartje voor de volgers van mijn Facebookpagina, zij worden ook altijd erg blij van dit kaartendeck.

Op de voorzijde van elke kaart vind je een suggestie voor een activiteit die je op jouw eigen manier mag invullen. Op de achterzijde van de kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt jou om je zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten.
Bewust zijn de teksten in het goud gedrukt, juist ook om je in te laten zien dat tijd voor jezelf vrijmaken goud waard is.

Het is de tijd, liefde en aandacht die je aan jezelf geeft wat in deze tijd zo belangrijk is, elke kaart stimuleert jou op een praktische manier even stil te staan en jezelf in acht te nemen. Hierdoor ben je veel beter in staat alles uit jezelf én het leven te halen.

Leuk weetje is dat er bewust 33 kaarten in het kaartendeck te vinden zijn. Het getal 33 is in de numerologie een meestergetal. Getal 33 leert jou net zoveel van jezelf te houden als dat je van anderen houdt en dat je hiervoor ook je eigen behoeften serieus neemt. Meestergetallen helpen om te groeien naar een hoger bewustzijn.

Wil jij dit inspirerende kaartendeck ook of wil je het aan iemand cadeau geven, dan bestel je deze hier.

 

Pin It on Pinterest