Tarieven en informatie

Ontspanningsmassage

70
 • Intake gesprek
 • 50 Minuten Ontspanningsmassage

Heb je een stressvol leven waarbij je weinig tijd neemt voor jezelf?
Iedereen heeft wél een moment van ontspanning en rust nodig, daar is deze Holistische Massage uitermate geschikt voor.

Ik masseer je vanuit de holistische visie.
Deze visie gaat ervan uit dat lichaam en geest één geheel vormen.
Ik werk op een intuïtieve manier met alle respect voor je grenzen, ik forceer niets.
Maar als ik je masseer, voel je dat ik je geest en lichaam help te ontspannen. Waardoor je wegraakt van de stress en de hectiek van de dag.

Het doel van deze massage is dat je je daarna vrijer, opgewekter en meer ontspannen voelt: ‘een beetje weer als nieuw’. 

Voorafgaand stel ik je wat vragen, zodat ik weet waar ik rekening mee mag houden en neem ik de tijd om het één en ander met je te bespreken. Dan kun jij ondertussen een beetje “landen” en alvast wat ontspannen.

50 Minuten Ontspanningsmassage

Totale tijdsduur: 55 minuten € 70,-

HSP Massage

89
 • Intake gesprek
 • 75 minuten HSP Massage

HSP-Massage is bedoeld voor Highly Sensitive Persons. Dit zijn mensen die wat gevoeliger of sensitief zijn dan de “gemiddelde” mens.

Een HSP’er is extra gevoelig voor indrukken en prikkels en neemt meer signalen en details op. Door het fijngevoeliger zenuwstelsel beleef je alle indrukken intenser en verwerk je dit uitgebreider en nauwkeuriger.

Wat bijvoorbeeld voor sommige mensen als normaal wordt ervaren, zoals mensenmassa’s of (harde) muziek, kan voor een HSP’er al snel te veel zijn. Je raakt dan overprikkeld door te veel prikkels. Zo’n 15 tot 20% van de mensen is hoog sensitief volgens de statistieken, maar volgens mij hebben veel meer mensen dit tegenwoordig. Ik zie dit als een geweldige kracht en ben er zelf nog steeds blij mee.

Hele lichaam weer 1

HSP’ers zitten vaak veel in hun hoofd en vergeten daarbij regelmatig de rest van hun lichaam. Als je HSP’er bent of je jezelf erin herkent, kan ik je helpen om beter met je fijngevoeligheid om te gaan. Door de HSP Massage, zonder vlugge, maar met langzame en herhaalde strijkingen laat ik je weer voelen dat je een geheel lichaam hebt. Hierdoor kunnen je zenuwen en je spieren heerlijk ontspannen en voer je de opgeslagen  afvalstoffen makkelijker af.

Voorafgaand stel ik je wat vragen, zodat ik weet waar ik rekening mee mag houden en neem ik de tijd om het één en ander met je te bespreken. Dan kun jij ondertussen een beetje “landen” en alvast wat ontspannen.

75 minuten HSP Massage

Totale tijdsduur: ± 90 minuten €89

Energetische Sessie

99
 • Uitgebreid Intake gesprek
 • 15 min. Reiki behandeling
 • 55 min. Energetische Massage

Tegenwoordig hebben mensen meer behoefte aan een luisterend oor, dat er iemand tijd voor ze neemt en er geen haast is voor en na je massage.

Bij de Energetische Sessie maak ik meer tijd voor je vrij.

Zo haal je (nog) meer voordeel uit je massage en kun je echt tot rust te komen.

We starten met een kopje thee en ondertussen neem ik de tijd om naar je te luisteren en je vragen te stellen, waar je tegenaan loopt en wat je op dit moment nodig hebt om te kunnen ontspannen.

We beginnen met een Reikibehandeling. Je ligt op de (verwarmde) tafel, heerlijk ontspannen kun je tot rust komen tijdens deze Reikibehandeling. Daarna volgt de Energetische Massage, dit is een lichaamsmassage gericht op de geestelijke en lichamelijk ontspanning en het afvoeren van energieën. Deze massage bevordert de bloedsomloop, brengt het zenuwstelsel tot rust, geeft ontspanning aan de spieren en daarnaast heeft deze massage een positief effect op de chakra’s.

Deze massage helpt je om je bewuster te maken van je lichaam en je voelt de energieblokkades beter. Wanneer je je hier bewust(er) van bent kun je er na afloop mee aan de slag en daardoor weet en voel je wat je nodig hebt, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten en meer levensenergie zal ervaren.

Na afloop van de massage laat ik je bijkomen en mag je lekker even blijven liggen.
Je kopje thee staat klaar en zo kun je optimaal nagenieten.

Ook trek ik een kaart voor je uit het prachtige orakeldeck “Healing Plants” van De Orakelmeisjes en ga je met volledig ontspannende energie huiswaarts.

55 minuten Energetische Massage

15 minuten Reikibehandeling

Inclusief thee & Healing Plants Orakelkaart

Totale tijdsduur: ± 95 minuten €99,-

Reiki Massage

75,00
 • Intake gesprek
 • 25 min. Reiki Behandeling
 • 30 min. Holistische Massage

In de Reiki Massage mix ik Reiki met de Holistische Massage. Mijn ervaring is dat mensen zich beter kunnen ontspannen als ze eerst een Reikibehandeling krijgen voordat de massage begint.  Mensen hebben vaak wat meer tijd nodig voor ze zich goed kunnen ontspannen.

Het kost wat tijd voor ze lekker liggen, om de spieren te laten ontspannen, maar ook om aan de aanraking te wennen.
Reiki helpt je om tot rust te komen voordat de massage begint. Daardoor kun je optimaal van je massage genieten.

Voorafgaand stel ik je wat vragen, zodat ik weet waar ik rekening mee mag houden en neem ik de tijd om het één en ander met je te bespreken. Dan kun jij ondertussen een beetje “landen” en alvast wat ontspannen.

60 minuten Reiki Massage

Totale tijdsduur: ± 70 minuten €72,50

Specials

Your Colour Arrangement

159
 • Kleurpraat Legging
 • 15 min. Reiki Behandeling
 • 50 min. Intuïtieve Massage

Hier combineren we ontspanning met inzicht in jouw persoonlijkheid. In dit arrangement is er tijd voor jouw persoon en gooien we er een gekleurd sausje overheen.

Hou jij van kleuren, vind je het leuk om meer bewustzijn creëren waarom je doet wat je doet en wie je bent dan is dit Your Colour Arrangement een waar cadeau aan jezelf.

We beginnen met een kopje thee en ondertussen neem ik de tijd om naar je te luisteren en je wat vragen te stellen.

Dan starten we met de KLEURPRAAT legging, deze duurt ongeveer 30/45 min.

Hier trek je 7 inzichtkaarten. Bij deze kaarten horen bepaalde vragen. Deze vragen zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je emoties, blokkades, maar ook in je talenten, relaties, werk enz. Ik stel jou de vragen en begeleid je door deze legging heen.

Ook trek je nog een krachtkaart uit de KLEURPRAAT kaartenset zodat je na deze legging je (weer) stevig geaard bent.

Als we dit afgerond hebben beginnen met een Reikibehandeling. Je gaat liggen op de (verwarmde) tafel, tijdens deze Reikibehandeling van ongeveer 15 minuten kom je tot rust en kun je de KLEURPRAAT legging laten bezinken. 

Daarna is het tijd voor je massage. Bij deze massage gebruik ik tools uit de Quantum Touch Methode. Aan het begin van de massage vraag ik je naar je klachten en gebruik ik kleuren om jou weer terug in balans te brengen. Zodra we helder hebben welke kleuren je nodig hebt om op te laden kun je in alle rust genieten van je massage (± 50 minuten)

We trekken na afloop ook een inzichtkaartje uit het prachtige orakeldeck Healing Plants van de Orakelmeisjes. Je krijgt ook nog een krachtsteen mee, zo kun je met mooie inzichten en een ontspannen lijf EN geest er weer een tijdje tegenaan.

 • KLEURPRAAT Legging
 • Reikibehandeling
 • Massage
 • Orakelkaartje
 • Krachtsteen
 • Incl. thee & water

 

Totale tijdsduur: ± 2,5 uur €159,-

Your Number Arrangement

159
 • Berekening Persoonlijk Jaargetal
 • 15 min. Reiki Behandeling
 • 60 min. Intuïtieve Massage

Your Number Arrangement

Hier combineren we ontspanning met inzicht jouw persoonlijk jaargetal. In dit arrangement is er tijd voor jouw persoon en gooien we er een numerologisch sausje overheen.

Jouw persoonlijk jaargetal gaat in rond je verjaardag. Daarom is dit een geweldig cadeau aan jezelf wanneer je bijna, of net jarig bent geweest. Natuurlijk kan dit arrangement ook op een ander moment, dan overleggen we vooraf van welk persoonlijk jaargetal we uitgaan.

Waarom juist je persoonlijk jaargetal?

Het persoonlijk jaargetal laat bijvoorbeeld zien wanneer je het beste met iets nieuws kunt beginnen, wanneer het de ideale tijd is om op reis te gaan, wanneer je jouw financiën onder de loep zou moeten nemen en wanneer het tijd is om zaken af te ronden.

Het persoonlijk jaargetal laat zien welk thema er in je leven centraal staat, waar je focus naar uit mag gaan, welke veranderingen er zullen plaatsvinden. Ik reken daarnaast het thema gezondheid, relaties en carrière vooraf voor je uit. Deze bespreek ik met je onder het genot van een kopje thee en je krijgt de uitleg uitgeprint mee naar huis.

Als we dit afgerond hebben beginnen met een Reikibehandeling. Je gaat liggen op de (verwarmde) tafel, tijdens deze Reikibehandeling van ongeveer 15 minuten kom je tot rust en kun je de uitleg laten bezinken. Daarna volgt je massage (± 60 minuten) waar je heerlijk ontspannen van kunt genieten.  

We trekken na je massage nog een inzichtkaartje uit het prachtige orakeldeck Healing Plants van de Orakelmeisjes. Daarbij krijg je nog een krachtsteen mee, zo kun je met mooie inzichten en een ontspannen lijf EN geest er weer een tijdje tegenaan.

 • Uitleg Persoonlijk Jaargetal
 • Print Persoonlijk Jaargetal Berekening 
 • Reikibehandeling
 • Massage
 • Orakelkaartje
 • Krachtsteen
 • Incl. thee & water

Totale tijdsduur: ± 2/2,5 uur €149,-

Be Good Special

119
 • Kleurpraat Legging
 • Berekening Persoonlijk Jaargetal
 • Orakel Kaart

Be Good Special

Bij de Be Good Special gaan we aan de slag met jouw kleuren en jouw getallen.

We starten met een kleine legging uit het Orakeldeck Healing Plants, deze prachtige kaartenset verbind je met de magische kracht van de natuur.

Vooraf heb ik je persoonlijk jaargetal al uitgerekend, de print bespreken we bij een kop thee, met wat lekkers erbij. De thema’s die ik heb uitgerekend van je persoonlijk jaargetal gaan over gezondheid, carrière en relaties.  Je krijgt de print mee naar huis zodat je deze thuis op je gemakje nog kunt teruglezen. Daarbij is het heel erg leuk om na een paar maanden nog eens terug te lezen of het klopt.

Wanneer we jouw persoonlijk jaargetal hebben besproken gaan we de Kleurpraat legging doen. Bij deze Kleurpraat legging trek je 7 inzichtkaarten. Bij deze kaarten horen bepaalde vragen. Deze vragen zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je emoties, blokkades, maar ook in je talenten, relaties, werk enz. Ik stel jou de vragen en begeleid je door deze legging heen. Na afloop trek je nog een krachtkaart uit de Kleurpraat kaartenset, deze kaart geeft inzicht in wat jij op dit moment nodig hebt om prettig in het leven te staan.

De Be Good Special is echt even tijd voor jou. Heerlijk ME-TIME zonder afleiding van thuis, telefoon, drukte of wat dan ook. Na afloop krijg je een mooie steen mee.

Be Good Special:

 • Legging Orakel Kaart
 • Uitleg Persoonlijk Jaargetal
 • Print Persoonlijk Jaargetal
 • Kleurpraat Legging
 • Krachtsteen
 • thee, water & wat erbij.

 

Totale tijdsduur: ± 1,5/2 uur €119,-

Online Kaart Legging

Vanaf € 15,15
 • Orakel Kaart Legging
 • 4 of 7 kaarten
 • Opgestuurd via mail

In mijn massagepraktijk leg ik regelmatig kaarten voor mijn klanten. De reacties hierop zijn altijd zo positief dat je nu ook een online orakel legging kunt aanvragen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Je geeft aan of je een legging van 4 kaarten of van 7 kaarten wilt. Je stelt je vraag en vult je gegevens in. Je kunt je betaling doen en binnen 48 uur ontvang je jouw persoonlijke legging in je mailbox.

€15,15 orakel legging van 4 kaarten

€22,22 orakel legging van 7 kaarten

Goed om te weten

 

 • Massages en Arrangementen alleen mogelijk op afspraak
 • Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak verzetten of annuleren
 • Als een afspraak wordt gemist, geannuleerd of gewijzigd korter dan 24 uur vooraf dan ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen
 • Mocht je een vaccinatie hebben gehad dan graag vooraf met mij overleggen
 • Bij koorts, griep, besmettelijke (huid) ziektes is een massage niet geschikt
 • De massages zijn nadrukkelijk GEEN therapeutische behandelingen
 • Het is prettig als je doucht voor de massage en GEEN parfum gebruikt.
 • Mijn praktijk zit op de begane grond, maar is niet rolstoeltoegankelijk
 • Parkeren voor de deur of in 1 van de straten in de buurt. LET OP: betaald parkeren
 • Gratis parkeren bij terrein Ramsburg, op 5 minuten lopen
 • Je kunt zowel pinnen als contant betalen
 • Maak tijdig een afspraak om teleurstelling te voorkomen

Afspraak maken?

Mijn telefoon staat uit als ik aan het masseren ben, voor meer informatie, of wil je een gelijk een afspraak maken, kun je het beste een app of een sms sturen naar  +31 6 55 83 83 56  of mailen naar: info@biancakoet.nl

Je kunt ook het formulier hiernaast invullen, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: ik werk uitsluitend op afspraak. 

Contactgegevens

Contactformulier