...

 

Producten

Mijn gezondheid vind ik belangrijk daarom gebruik goede, zuivere supplementen.

Visolie

Omega-3 olie van het merk EQ Pure Arctic Oil gebruik ik zelf al jaren. Het is een olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie en vitamine D3. De olie is lekker fris door de frisse citroensmaak die is toegevoegd. Alle bestanddelen in de olie zijn puur biologisch, duurzaam geproduceerd en MSC-gecertificeerd.

De omega 3 van Pure Arctic Oil worden gemaakt van wilde vis: kabeljauw uit de Barentszee. De Barentszee is één van de schoonste wateren die je nog kan vinden op de aarde. Het water is ijs- en ijskoud waardoor de kans op vervuiling door allerlei organismen erg laag is. Pure Arctic Oil is de meest zuivere visolie met een totox waarde van 4. Dit is de laagste waarde ooit gemeten. Tot voor kort was de laagste waarde 7.

Reinheid en EPA/DHA

Niet alleen de reinheid van de natuur waar de kabeljauw in leeft is een voordeel. Een ander voordeel is dat de verhouding EPA/DHA van kabeljauw overeenkomt met die van de mens. Dit betekent dat de olie beter wordt opgenomen dan visolie van andere vissoorten.
Omdat de olie vloeibaar is, behoudt het zijn bijzondere kwaliteit. In deze vloeibare vorm zie je altijd hoe schoon de olie is. De reuk is ook heel neutraal, net als de smaak. De vloeibare vorm wordt alleen even kort blootgesteld aan zuurstof als je hem gebruikt, daarna sluit je hem weer af en bewaar je hem in de koelkast. De kwaliteit blijft zo optimaal!

Wil jij deze olie ook gebruiken?

Je kunt mij een berichtje sturen en dan stuur ik je meer informatie maar ook kun je hier meer info vinden. Twijfel je of deze olie iets voor je is. Niet nodig want als de Pure Omega-3 olie je binnen 30 dagen geen resultaat biedt, krijg je je geld terug.
Je kunt via deze link bestellen.

K2

EEN ANTI-VEROUDERING VITAMINE VOOR DE BEVORDERING VAN GEZONDE BOTTEN, TANDEN EN BLOEDVATEN. HET BRENGT DE KALK NAAR DE PLEKKEN WAAR HET THUIS HOORT!

Klinische studies tonen aan dat ons lichaam dagelijks minimaal 180 microgram van deze vitamine nodig heeft om er een goed effect van te hebben in samenwerking met Vitamine D3. Om deze reden heeft Eqology haar vorige versie van K2 Plus verbeterd zodat het nu per capsule een dubbele hoeveelheid Vitamine K2 bevat, 200 mcg, en een dubbele hoeveelheid Vitamine D3, 10 mcg. De afmeting van de capsule is daarbij gelijk gebleven. Hier vind je meer informatie over de K2 die ik gebruik.

 

 

Advies gebruik omega 3

Als je Pure Omega-3 olie wil gaan gebruiken, adviseer ik je om het 6 maanden pakket te kiezen. Dit pakket bestaat uit twee testen om de EQ Omega-6/Omega-3 Ratio te meten en 8 flessen vloeibare omega 3. De testen zijn om je ratio aan het begin te meten en na 6 maanden nog een test om daadwerkelijk te zien wat de olie voor je gedaan heeft. Immers, meten is weten!

Advies

De eerste 2 maanden neem je een dubbele dosis, zodat de cellen zich kunnen resetten, je gebruikt dan 2 flessen olie per maand. Na deze 2 maanden heb je voldoende aan 1 fles olie per maand. Je doet 6 maanden met dit pakket. Je kunt natuurlijk de olie ook zonder testen aanschaffen alleen weet je dan niet wat jouw ontstekingswaarde is. 

Bestellen

Als je gelijk wilt bestellen, klik dan hier.

Na het invullen van het contactformulier neem ik contact met je op. 

Testen voor het bewijs

Als je de spullen binnen hebt, kun je de bloedtest doen: Je ontvangt twee testen bij je pakket en de tweede test bewaar je tot je de volledige dosis van 8 flessen hebt opgebruikt in 6 maanden. Bij de test zit een uitleg, je vindt bij de test een kaartje met een code. Deze scheur je eraf. Maak een foto van de code voor het geval je het kaartje kwijt raakt. Volg nu de stappen op de beschrijving. Na het opsturen kun je drie weken later je uitslag zelf bekijken.

Je krijgt hiervan GEEN bericht.

Testuitslag 

Op www.eqology.com kun je de uitslag bekijken door te klikken op midden in de website: controleer hier jouw vetzuurbalans. Voer hier het nummer in dat op jouw kaartje staat. Dus niet je klantnummer en hier zie je jouw persoonlijke uitslag.


Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat en hoor graag van je hoe het met je gaat. 

Pin It on Pinterest