Pure Omega-3 olie

Al lange tijd gebruik ik een bijzondere (vis-) olie die simpelweg niet te vergelijken is met andere visoliën.

Niet te vergelijken

Het is de Pure Omega-3 olie van het merk EQ Pure Arctic Oil. Het is een olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie en vitamine D3. De olie is lekker fris door de frisse citroensmaak die is toegevoegd. Alle bestanddelen in de olie zijn puur biologisch, duurzaam geproduceerd en MSC-gecertificeerd.

De omega 3 van Pure Arctic Oil worden gemaakt van wilde vis: kabeljauw uit de Barentszee. De Barentszee is één van de schoonste wateren die je nog kan vinden op de aarde. Het water is ijs- en ijskoud waardoor de kans op vervuiling door allerlei organismen erg laag is. Pure Arctic Oil is de meest zuivere visolie met een totox waarde van 4. Dit is de laagste waarde ooit gemeten. Tot voor kort was de laagste waarde 7.

Reinheid en EPA/DHA

Niet alleen de reinheid van de natuur waar de kabeljauw in leeft is een voordeel. Een ander voordeel is dat de verhouding EPA/DHA van kabeljauw overeenkomt met die van de mens. Dit betekent dat de olie beter wordt opgenomen dan visolie van andere vissoorten.

Omdat de olie vloeibaar is, behoudt het zijn bijzondere kwaliteit. In deze vloeibare vorm zie je altijd hoe schoon de olie is. De reuk is ook heel neutraal, net als de smaak. De vloeibare vorm wordt alleen even kort blootgesteld aan zuurstof als je hem gebruikt, daarna sluit je hem weer af en bewaar je hem in de koelkast. De kwaliteit blijft zo optimaal!

Twijfel?

Twijfel je nog? Als de Pure Omega-3 olie je binnen 30 dagen geen resultaat biedt, krijg je je geld terug!

Je kunt via deze link bestellen maar je kunt ook de procedure zelf invoeren.

1) Ga naar de website www.eqology.com 

2) Klik op onze producten/ EQ Pure Arctic Oil Premium

3) Kies Pre-Paid EQ Pure Arctic Oil Premium €299,00

4) Of kies de EQ Pure Arctic Oil Premium €145,00 (1e maand, daarna is het €35,00 excl. verzendkosten) bij een maandelijkse afname

5) Plaats de bestelling in het winkelwagentje.

6) Nu kom je in het inlogmenu, kies voor de optie nieuwe klant en vul bij EQ ID nummer dit nummer 8358767 in en dan op registeren.

7) Vul nu je persoonlijke gegevens in. Vul bij je telefoonnummer alle 10 de cijfers, zonder streepje in! Ook de nul dus!

8) Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan en bewaar deze goed.

9) Klik op registreer

10) Betaal je bestelling met je creditcard of via Ideal; geef met een vinkje aan dat je je eerste bestelling wil ontvangen!

Kom je hier nu niet uit en weet je niet goed welk pakket de beste optie voor jou is, dan mag je contact met mij opnemen en help ik je hier graag mee.

Na ontvangst van je pakket doe je de bloedtest. Als je voor de maandelijkse optie hebt gekozen dan ontvang je 1 test bij je eerste bestelling, de tweede test ontvang je bij maand 4. Heb je voor het grote pakket gekozen dan ontvang je alles bij elkaar. Doe eerst de bloedtest voordat je met de olie begint en de 2e test bij 5 maanden olie inname.

Bij de test zit een uitleg, bij de test zit een kaartje met een code. Deze scheur je eraf. Maak een foto van de code voor het geval je het kaartje kwijt raakt. Volg nu de stappen op de beschrijving. Na het opsturen kun je drie weken later je uitslag zelf bekijken. Je krijg hiervan geen bericht. Op www.eqology.com kun je de uitslag bekijken door te klikken op: controleer hier je vetzuurbalans. Voer hier het nummer in dat op het kaartje staat. Dus niet je klantnummer en hier zie je jouw persoonlijke uitslag.

 

Advies en bestellen

Als je Pure Omega-3 olie wil gaan gebruiken, adviseer ik je om voor het 6 maanden-traject te kiezen. Dit traject bestaat uit twee testen om de EQ Omega-6/Omega-3 Ratio te meten. Immers, meten is weten!

Advies

De eerste 2 maanden neem je een dubbele dosis, zodat de cellen zich kunnen resetten. Daarom betaal je de eerste maand voor 3 flessen totaal € 145,00 inclusief BTW én de twee testen. Voor de vijf maanden daarna bestel je steeds één fles per maand à € 35.00 (excl. verzendkosten) als je het pakket van €299,00 neemt dan krijg je gratis een doosje K2, 8 flessen olie, 3 samples en 2 testen en je betaald geen verzendkosten. Ik adviseer je om dit pakket te nemen om gelijk goed te kunnen starten.

Bestellen

Als je gelijk wilt bestellen, klik dan op Bestellen.

Als je de procedure hebt gevolgd, krijg je daarna drie e-mails:

  • een bevestiging van je order
  • een introductie-mail
  • een mail met de factuur als je voor Ideal hebt gekozen.

Als je de e-mail met de factuur niet ontvangt, log dan even opnieuw in en geef aan dat je je order meteen wil ontvangen. Dan ontvang je de Ideal-link en na betaling wordt je order direct verstuurd. Als je dit toch wat ingewikkeld vindt neem dan contact met mij op en dan maak ik je bestelling voor je in orde. Ook kan ik je wat extra informatie geven hoe het precies werkt met de inname en de test.

Testen voor het bewijs

Als je de spullen binnen hebt, kun je de bloedtest doen: Je ontvangt één test bij je bestelling en de tweede test ontvang je in de vierde maand. Als je voor het pakket hebt gekozen ontvang je allebei de testen.Bij de test zit een uitleg, bij de test zit een kaartje met een code. Deze scheur je eraf. Maak een foto van de code voor het geval je het kaartje kwijt raakt. Volg nu de stappen op de beschrijving. Na het opsturen kun je drie weken later je uitslag zelf bekijken. Je krijg hiervan geen bericht.

Testuitslag 

Op www.eqology.com kun je de uitslag bekijken door te klikken op midden in de website: controleer hier jouw vetzuurbalans. Voer hier het nummer in dat op jouw kaartje staat. Dus niet je klantnummer en hier zie je jouw persoonlijke uitslag.
Ik ben zo benieuwd naar het resultaat en je reactie!

Pin It on Pinterest