...

OMEGA 3/6 TEST

Een goede balans tussen omega-6 en omega-3 kan een van de sleutels zijn om je gezondheid te verbeteren en chronische ziekten te verminderen.
Je kunt nu snel informatie krijgen over jouw omega-6: omega-3-verhouding met deze eenvoudige doe-het-zelf bloedtest.

Het bloedmonster op het filterpapier wordt geëxtraheerd en geanalyseerd volgens internationale normen voor het testen van omega-vetzuur door Vitas AS Laboratory in Oslo, Noorwegen. Je resultaten zijn na 15 tot 20 werkdagen beschikbaar op omegaratiotest.com.

Deze test kost los €84,- daarom adviseer ik je om deze test aan te schaffen i.c.m. een pakket omega 3 waardoor je korting op je test krijgt. 

StiffnoGraph METING

Vanaf nu is het mogelijk om bij mij een eerste screening van de kwaliteit van de bloedvaten te doen dankzij de StiffnoGraph. Dit is een vingertop apparaat die de arteriële verstijving, verkalking en vaatkwaliteit in 2 minuten inzichtelijk maakt.
De StiffnoGraph beoordeelt de elasticiteit van de bloedvaten op basis van de “Stiffness” score van 1-6. De StiffnoGraph meet ook de Sp02 (oximeter) en de hartslag.

Wereldwijd zijn hart- en vaatziekten een groot probleem. Steeds meer mensen overlijden aan de gevolgen hiervan.
Vroegtijdig signaleren is van essentieel belang om preventief in actie te komen. Naast roken is een vitamine K tekort de belangrijkste oorzaak van vaatverstijving.

Dit apparaatje is een mooie aanvulling op de testen die ik gebruik om je omega 3/6 waardes te meten.
In 2 minuten weten we de uitslag.

Deze gratis meting krijg je wanneer je bij mij in de praktijk een omega 3 pakket aanschaft. Wil jij dit, maak dan nu een afspraak

 

Pin It on Pinterest