Your Colour Arrangement

Your Colour Arrangement

Hier combineren we ontspanning met inzicht in jouw persoonlijkheid. In dit arrangement is er tijd voor jouw persoon en gooien we er een gekleurd sausje overheen.

Hou jij van kleuren, vind je het leuk om meer bewustzijn creëren waarom je doet wat je doet en wie je bent dan is dit Your Colour Arrangement een waar cadeau aan jezelf.

We beginnen met een kopje thee en ondertussen neem ik de tijd om naar je te luisteren en je wat vragen te stellen.

Dan starten we met de KLEURPRAAT legging, deze duurt ongeveer 30/45 min.

Hier trek je 7 inzichtkaarten. Bij deze kaarten horen bepaalde vragen. Deze vragen zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je emoties, blokkades, maar ook in je talenten, relaties, werk enz. Ik stel jou de vragen en begeleid je door deze legging heen.

Ook trek je nog een krachtkaart uit de KLEURPRAAT kaartenset zodat je na deze legging je (weer) stevig geaard bent.

Your Colour Arrangement

Als we dit afgerond hebben beginnen we met de Reikibehandeling. Je gaat liggen op de (verwarmde) tafel, tijdens deze Reikibehandeling van ongeveer 15 minuten kom je tot rust en kun je de KLEURPRAAT legging laten bezinken. 

Daarna is het tijd voor je massage. Bij deze massage gebruik ik tools uit de Quantum Touch Methode. Aan het begin van de massage vraag ik je naar je klachten en gebruik ik kleuren om jou weer terug in balans te brengen. Zodra we helder hebben welke kleuren je nodig hebt om op te laden kun je in alle rust genieten van je massage (± 50 minuten)

We trekken na afloop ook een inzichtkaartje uit het prachtige orakeldeck Healing Plants van de Orakelmeisjes. Je krijgt ook nog een krachtsteen mee, zo kun je met mooie inzichten en een ontspannen lijf EN geest er weer een tijdje tegenaan.

  • KLEURPRAAT Legging
  • Reikibehandeling
  • Massage
  • Orakelkaartje
  • Krachtsteen
  • Incl. thee & water

Totale tijdsduur: ± 2,5 uur €159,-