Your Number Arrangement

Your Number Arrangement

Hier combineren we ontspanning met inzicht jouw persoonlijk jaargetal. In dit arrangement is er tijd voor jouw persoon en gooien we er een numerologisch sausje overheen.

Jouw persoonlijk jaargetal gaat in rond je verjaardag. Daarom is dit een geweldig cadeau aan jezelf wanneer je bijna, of net jarig bent geweest. Natuurlijk kan dit arrangement ook op een ander moment, dan overleggen we vooraf van welk persoonlijk jaargetal we uitgaan.

Waarom juist je persoonlijk jaargetal?

Het persoonlijk jaargetal laat bijvoorbeeld zien wanneer je het beste met iets nieuws kunt beginnen, wanneer het de ideale tijd is om op reis te gaan, wanneer je jouw financiën onder de loep zou moeten nemen en wanneer het tijd is om zaken af te ronden.

Het persoonlijk jaargetal laat zien welk thema er in je leven centraal staat, waar je focus naar uit mag gaan, welke veranderingen er zullen plaatsvinden. Ik reken daarnaast het thema gezondheid, relaties en carrière vooraf voor je uit. Deze bespreek ik met je onder het genot van een kopje thee en je krijgt de uitleg uitgeprint mee naar huis.

Als we dit afgerond hebben beginnen met een Reikibehandeling. Je gaat liggen op de (verwarmde) tafel, tijdens deze Reikibehandeling van ongeveer 15 minuten kom je tot rust en kun je de uitleg laten bezinken. Daarna volgt je massage (± 60 minuten) waar je heerlijk ontspannen van kunt genieten.  

 

Your Number Arrangement

We trekken na je massage nog een inzichtkaartje uit het prachtige orakeldeck Healing Plants van de Orakelmeisjes. Daarbij krijg je nog een krachtsteen mee, zo kun je met mooie inzichten en een ontspannen lijf EN geest er weer een tijdje tegenaan.

  • Uitleg Persoonlijk Jaargetal
  • Print Persoonlijk Jaargetal Berekening  
  • Reikibehandeling
  • Massage
  • Orakelkaartje
  • Krachtsteen
  • Incl. thee & water

Totale tijdsduur: ± 2/2,5 uur €159,-